Lys til virksomheden

Hvis man vil skabe et bedre arbejdsmiljø i virksomheden, nedbringe støjniveauet, og generelt have en arbejdsplads der er rar at være på, så er det vigtigt, at lys til virksomheden tænkes med i møbleringen og indretningen af kontoret.

Lyset som en del af indretningen på kontoret

Det er vigtigt, at være opmærksom på at skabe små rum med lys til virksomheden. Det vil føles som om kollegaen sidder længere væk og man vil derfor være tilbøjelig til at gå over til kollegaen, i stedet for at tale højere. Det giver mere ro på arbejdspladsen.

Åbne kontorlandskaber med endeløse rækker at flimrende lysstofrør i loftet, skaber ikke grupper i rummet og øjet får ingen chance for at fokusere på et fast punkt.

| vores hjem indretter vi os med lys på en mere naturlig måde – vi laver små punkter med smukt lys, så vi kan lade blikket hvile et øjeblik. I hjemmet skaber vi kontrast med lys og mørke, vi skaber dybde og ro. Dette forsømmer vi ofte på arbejdspladsen. Hvis der stod en radio og skrattede, ville vi straks slukke den – men vi finder os alt for ofte i dårligt lys.

Milán Belysning skaber kreativ og spændende indretning med lys

Det er forskellen mellem lys og mørke der gør det rart og behageligt at opholde sig på kontoret. Det er vigtigt, at vi respekterer øjet som et arbejdsredskab – på samme måde som vi opfatter vores computer og mus. For når vi tager hensyn til øjet, vil vi opleve mindre træthed og anspændthed.

Når Milán Belysning sætter lysanlæg op, bliver det bygget op, så der tages hensyn både til energiforbruget og det enkelte menneskes behov for lys.

Eksempler på lys til virksomheden

Kontormiljøny besk  Kontormiljø besk

 

 

 

 

virksomhed2